nyomda

NYOMDA

OFSZET NYOMDA
Budapesten keres rugalmas nyomdát, aki a nyomdai munkákat határidőre elkészíti? Szeretne egy prospektust, de nem tudja milyen papírra és hogyan lehet kinyomtatni? Nyomdai ügyfélkapcsolati szakembereink szívesen adnak tanácsot kivitelezési kérdéseire, hogy a nyomdatermék valóban az Ön elképzelése szerint készüljön el. Szórólap, plakát, prospektus vagy katalógus a leggyakoribb nyomdatermékek, de szívesen készítünk Önnek egyedi elképzelések, különleges design alapján is bármit, ami papírból készül.

GYORS ÁRAJÁNLATRA VAN SZÜKSÉGE?
Küldje el ajánlatkérését most a nyomda@conint.hu e-mail-re és maximum 24 órán belül megkapja ajánlatunkat! Már az árajánlatkéréstől minden munkafolyamatot számítógépes rendszerünkben rögzítünk, így bármikor nyomon követhető és visszakereshető egy adott gyártás.

A CTP ( a Computer to plate rövidítése, azaz a számítógépről a lemezre ) technológia során a legújabb vegyszermentes, környezetbarát eljárással grafikai anyagából egyből a nyomólemezt készítjük el.

MIÉRT ELŐNYÖS EZ ÖNNEK?
Nincs levilágítás, nem kell először filmet készíteni. Ez pedig színhelyesebb készterméket jelent, Önnek kevesebb gondot és költséget! Az Ön nyomdai munkái a legújabb B2-es Heidelberg nyomdagépeken készülnek rövid határidővel, tökéletes minőségben! A nyomdagépeknél a Heidelberg név a tökéletes német minőséget jelenti, ugyanúgy, mint például az autók között a Porsche.
A legmodernebb nyomdagépek és a folyamatos minőségellenőrzés a legigényesebb kivitelezések kielégítését is biztosítják. A kötészeti feldolgozás biztosítja a nyomdai termékek egyedi kialakítását: a hajtogatáson, tűzésen, bígelésen túl egyedi formakivágás, fóliázás vagy UV lakkozás. Ezen kívül kézi feldolgozást, beragasztást, behúzást, egyedi csomagolást is vállalunk. FTP szerverünkre kényelmesen feltöltheti grafikai anyagait, vagy a nyomdakész pdf fájlt.

HÍVJA MOST KÉRDÉSEIVEL MUNKATÁRSUNKAT A 06 1/ 481-4663-AS TELEFONSZÁMON!

Egy praktikus ötlet: Többször hajtott és/vagy ragasztott új nyomdatermék esetében mindig kérjen a gyártás előtt egy makettet. Rengeteg időt, pénzt és bosszúságot tud megtakarítani magának (meg a grafikusnak és a nyomdának is, ha ezt ők maguktól elfelejtenék!).

CTP LEVILÁGÍTÁS:

A PDF FÁJLT AZ ALÁBBIAK FIGYELEMBE VÉTELÉVEL KÉRJÜK ELKÉSZÍTENI:

  • CTP levilágításhoz kompozit (nem színre bontott) PDF fájlra van szükségünk (kérjük, ellenőrizzék, hogy a használt képek CMYK-formátumban vannak-e)
  • Nyomdai minőségű (Press Quality) PDF-et kérünk.
  • Az üres oldalakat kérjük, ne hagyják a fájlban
  • Az oldalakat egyesével (nem oldalpáronként) kérjük, a több oldalas anyagokat természetesen 1 fájlban.
  • Az oldalak oldalszám szerint növekvő sorrendben legyenek.
  • Többoldalas kiadványok mellé forgatót kérünk mellékelni!
  • A vágó- és illesztőjeleket kérjük, úgy állítsák be a fájl megírásánál, hogy azok a kifutón kivűlre essenek (kérjük, csak a szoftver által felrakott vágójeleket használják),
  • Kifutó: általában 3-5 mm, de minden munkánál a nyomdai produkciós kollégák útmutatói az irányadóak
  • A szedési tükör a vágástól minimum 3 mm legyen
  • Méret: 1:1 (100%)

SZÍNGARANCIA:
Színgaranciát csak a hozzánk beérkező anyagból nálunk készült „Europe ISO Coated FOGRA 39” színprofillal bekalibrált digitális proof alapján tudunk vállalni! Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy PDF-et javítani nem áll módunkban. Amennyiben az Önök által leadott fájl nem felel meg kérésünknek, abban az esetben új fájlt kell bekérnünk Önöktől, ami az elkészítési határidőt nagymértékben befolyásolhatja.
A kapott PDF fájl tartalmáért és minőségéért felelősséget nem vállalunk!

ANYAGLEADÁS: Az anyagleadási paraméterekhez kattintson ide! Kérjen ajánlatot: Az ajánlatkéréshez kattintson ide!

További hasznos nyomdai információkat talál a www.nyomdabudapest.hu oldalon.