INFORMÁCIÓS TÁBLA

Az információs tábla elengedhetetlen kelléke a hatékony eladáshelyi reklámozásnak.
A megállítótáblák, eligazító táblák könnyű szerkezetűek, a pattintós keretnek köszönhetően a nyomatok könnyen cserélhetőek.
Rengeteg fajtája megtalálható kínálatunkban a megallitotabla.hu oldalon.

INFOBOY

Az infoboy egy kül-, és beltéri POS eszköz, egy egyoldalas információs állvány, szögletes vagy lekerekített sarokkal. Fém talpon áll, a tábla része álló vagy fekvő pozícióba is elfordítható. Az A/4-es vagy A/3-as plakátokat a kipattintható kertben könnyen lehet cserélni.

Teleszkópos kivitelben is kapható, a magasságát egy teleszkópos rúd segítségével lehet állítani.

Tovább a megallitotabla.hu oldalra

MEGÁLLÍTÓTÁBLA

A legáltalánosabb kül- és beltéri információs eszköz, a figyelemfelkeltés, informálás, eligazítás nélkülözhetetlen kelléke. Gyorsan felállítható „A” alakban, és mindkét oldala reklámfelületként használható. A kipattintható keretnek köszönhetően a plakát egyszerűen cserélhető. A nyomatot egy antireflex védőfólia védi. Szögletes és lekerekített sarokkal többféle méretben kapható.

Kínálatunkban megtalálható a mindkét oldalára krétával írható fajtája is. A szöveg krétával vagy nedvesen törölhető filccel írható föl, ennek köszönhetően nagyon gyorsan változtatható, így lesz ajánlata mindig legaktuálisabb. Kerete tömör bükkfából készült.

Tovább a megallitotabla.hu oldalra