RÓLUNK MONDTÁK

Slide “Köszönjük szépen segítőkészségüket, az önzetlen munkát, a teljesen ingyen nekünk adományozott megállítótáblát. Nagyon nagy segítség ez számunkra!”

Hálás köszönettel: Farsangné Bartus Mónika
A Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány kis csapata
Slide "Jerome és én szeretnénk megköszönni minden anyagot, mert tökéletesek lettek! Féltünk elkezdeni dolgozni egy új nyomdával, nem a régi megszokottal
Franciaországban, de nagyszerű meglepetés volt megtalálni Önöket és együtt dolgozni. Még egyszer köszönöm a csapat aktivitását
és nagyszerű munkáját, biztosan újra Önökkel fogunk dolgozni, ha legközelebb Budapestre jövünk!"

Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft.
Slide "Ezúton fejezzük ki köszönetünket az Alapítványunk számára készített kiadvány megtervezéséért és 500 példányban történt kinyomtatásáért.
Mindezt adományba kaptuk cégüktől.Az Önök segítsége egy nagyon szép gesztus, főleg így Karácsony és Advent környékén.
Gesztusuk számunkra azt jelenti, hogy van remény arra merkantilizálódott világunkban, hogy önzetlen segítséggel találkozhatunk,
ezért más lehetséges adományozók felé is példaértékűek. Munkájukhoz további sok sikert kívánunk."

Munka-Kör Alapítvány
Slide "Nagy örömömre szolgál, hogy megtaláltalak Benneteket. Az első nyomat ugyan sötétebbre sikerült a kelleténél, de ennek még örülök is, hiszen
ennek kapcsán derült ki számomra, hogy micsoda fantasztikus a hozzáállásotok az ügyfelekhez. Én reklamációs ügyintézésre számítottam.
E helyett viszont egy kedélyes, kávézós beszélgetéssel oldottátok meg a problémát. A nyomat kifogástalan lett, köszönöm.
Számomra egyértelmű, hogy most már nem kell a neten keresgélnem reklámkészítéssel kapcsolatban."

Bagi György
Slide "Emlékszik biztosan, a Stylewalker grafikusa vagyok - aki "lemaradt" a gépindulásról. Tegnap kaptam kézhez a szórólapot és nagyon meg vagyok elégedve.
Évek óta ez lett a legjobban sikerült kivitelezés, a színek is tökéletesek és a képek színe és színterheltsége is tökéletes.
A gépmesternek is adják át üdvözletem, ha lehet a nevére is kíváncsi lennék, mert akkor a legközelebbi anyagot is jó volna ha ő kezelné."

Anita, Stylewalker

KIEMELT PARTNEREINK

Kapcsolat
Ajánlatot kérek!