MINŐSÉGPOLITIKA

A Conint-Print Kft. 2004. júliustól MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert vezetett be és tart fent.
2015-től a legújabb MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszernek is megfeleltünk.

A CONINT-PRINT KFT. MINŐSÉG- ÉS KÖRNYEZETIRÁNYÍTÁSI POLITIKÁJA

A Conint-Print Kft. vezetőségének elhatározott és kinyilvánított szándéka, hogy a jövőbeni, hosszú távú célok elérését minőség- és környezetirányítási rendszer fenntartásával és folyamatos fejlesztésével kívánja megvalósítani.
Legfontosabb feladatunk a megrendelői igények minél jobb kielégítése, ennek érdekében termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük. Megrendelőinket gyorsan, megbízhatóan, kedvező árakon, folyamatosan a legjobb minőségű termékkel szolgáljuk ki.
Minden dolgozótól elvárjuk, hogy egyre jobb minőségű munkavégzésre törekedjen a szakmai és biztonsági előírások betartása mellett. Alapvető fontosságú minden munkatársunk kellő felkészültségének biztosítása és rendszeres szakmai, minőségi és környezetvédelmi képzése.

Versenyképességünk és piaci részesedésünk növelése érdekében folyamatosan fejlesztjük cégünk szakmai, technikai, műszaki színvonalát. A hibák kiküszöbölése és előfordulásuk megelőzése elsődleges szempont a megrendelők bizalmának fenntartása érdekében.
Rendelkezünk minden szükséges eszközzel, szabályozással, melyek segítségével a megrendelőink igényének megfelelően biztosítani tudjuk az FSC követelményeinek megfelelő termék gyártását.
Szállítóink kiválasztásánál az általunk meghatározott minőséget, megbízhatóságot tartjuk szem előtt és elvárjuk, hogy minőségközpontú magatartásukkal hozzájáruljanak céljaink eléréséhez.
A negatív környezeti hatások minimalizálását és a környezetszennyezés megelőzését messzemenően szem előtt tartjuk.

A Conint-Print Kft. „A” kockázati minősítésű cég, az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője.

ZÖLD NYOMDA

A környezettudatos gondolkodás számunkra nem marketingfogás, komoly fejlesztéseket hajtottunk végre, hogy környezetbarát, zöld nyomda lehessen cégünk.

Az elmúlt 5 évben 6 EU-s pályázaton indultunk gépparkunk és munkatársaink fejlesztése érdekében és mindegyiken nyertünk is támogatást. Teljes gépparkunk 5 évnél fiatalabb, a legmodernebb technológiájú, alacsony áramfogyasztású. Legújabb B2-es 8 színes nyomdagépünk 2014 ősze óta üzemel.

Az olcsó ár nem jelent olcsó minőséget!
Hatékony gépparkunk gyors és pontos munkavégzést tesz lehetővé, ami árainkban is jelentkezik. Egységnyi idő alatt több terméket tudunk előállítani, ami Önnek alacsonyabb darabárat jelent kevesebb energiafelhasználás mellett.

A CTP ( a Computer to plate rövidítése, azaz a számítógépről a lemezre ) technológia során a legújabb vegyszermentes, környezetbarát eljárással grafikai anyagából egyből a nyomólemezt készítjük el.

Számunkra fontos a környezetvédelem, ezért az alapanyagok kiválasztásánál is odafigyelünk, hogy minél kevésbé károsítsuk a természetet. FSC védjeggyel ellátott papíralapanyagokat és minimális káros anyagot tartalmazó festékeket használunk. A hulladékhegyek megszűntetése, de legalábbis csökkentése mindannyiunk feladata, ennek egyik módja a szelektív hulladékgyűjtés. Így teszünk mi is a nyomdában és az irodai részen is. A keletkező papírhulladék 100 %-ban újrahasznosításra kerül.

FSC minősítés
Forest Stewardship Council (FSC) egy szervezet fatermékek certifikálására. Ellenőrzi a fatermékek útját a fa kivágásától a végtermékig. A minősítésnek megfelelő termékeket FSC védjeggyel látják el, ez biztosítja és hangsúlyozza a fogyasztók számára, hogy a termék egy környezetbarát erdőgazdálkodásból származik. Ha Ön egy olyan nyomdában készítteti el termékét, amelyik FSC alapanyagra nyomtat, akkor Ön is használhatja az FSC védjegyet, ezzel is kihangsúlyozhatja, hogy cégének fontos a környezetvédelem. Cégünk zöld nyomda, így FSC minősítésű alapanyagokkal dolgozik.

Központi festékrendszer
Korábban a nyomdafestéket 2 kg-os kiszerelésben szereztük be, ahol rengeteg eldobható doboz és benne az elkerülhetetlen festékmaradék keletkezett. Ma minden nyomdagépünkhöz egy központi, újratölthető tartályos rendszeren jut el a festék. Nincs hulladék, tiszta és gyors az utántöltés.

Projekt neve: „Világszínvonalú UV LED alapú nyomtatórendszer beszerzése a Conint-Print Kft.-nél.”
Projekt leírása: A projekt keretében a Conint-Print Kft. egy világszínvonalú ROLAND VersaUv LEJ-640 típusú új nyomtatórendszert vásárol, mely jelentősen hozzájárul a Társaság piaci versenyképességének javításához.
Kedvezményezett: Conint-Print Kft. (1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.)
Irányító Hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu
Közreműködő Szervezet: MAG Zrt. www.magzrt.hu

Projekt neve:SAP Business One® – Integrált Vállalatirányítási Rendszer bevezetése a Conint-Print Kft-nél.
Projekt leírása: A vállalatirányítási rendszer korszerűsítéséhez a vállalatvezetés egy modern informatikai megoldás adaptálásával az SAP Business One® – Integrált Vállalatirányítási Rendszer vezette be. A fejlesztés megvalósítása nagymértékben hozzájárult a vállalat üzleti folyamatainak kezeléséhez és ezáltal a hatékonyabb működéshez.
Kedvezményezett: Conint-Print Kft. (1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.)
Irányító Hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu
Közreműködő Szervezet: MAG Zrt. www.magzrt.hu