Nyomdai szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSOK

REKLÁM ÉS NYOMDAI SZOLGÁLTATÁSOK

Rugalmas és megbízható gyártót, nyomdát keres reklámanyagai elkészítéséhez?
Optimális nyomdai és bolti reklám megoldásokat adunk Önnek!

Miért lesz ez optimális megvalósítás? 
Elég megadnia, milyen célra és hol fogja használni kiadványát vagy POS anyagát. Megtervezzük, javaslatot teszünk az Ön igényének megfelelő prospektus vagy eladáshelyi reklámeszközre, majd gyorsan és gazdaságosan legyártjuk a megfelelő nyomdai vagy kivitelezési technológiával.

Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez, hogy a reklámanyag vagy a szórólap, plakát, prospektus és egyéb nyomdatermék rövid határidőn belül, kedvező áron és kiváló minőségben készüljön el.

Ugye Ön is szeretné termékét, szolgáltatását a legjobbnak, a legfinomabbnak, a leghatékonyabbnak bemutatni szórólapján vagy kiadványában?
A kérdés csak az, hogy ki fogja ezt Önnek jó minőségben, határidőre megcsinálni?

A különböző reklámanyagok ma már sokféle alapanyagból és változatos, gyakran összetett technológiával készülnek.
Ennek gondját veszi át munkatársaink és találják meg a legjobb megoldást több, mint 20 év tapasztalatával és saját gyártó kapacitással.

NYOMDAI SZOLGÁLTATÁSOK

Teljes körű nyomdai szolgáltatások állnak a rendelkezésre! A grafikai tervezéstől a kivitelezés végéig ránk bízhatja projektjét, kollégáink felkészülten várják kéréseit. Ha ma szüksége van néhány darab meghívóra, akkor a digitális nyomás a megoldás. Több tízezer szórólapra azért néhány napot várnia kell, erre az ofszet nyomda alkalmas. Mindkét típusú nyomdai megvalósítást korszerű gépekkel, gyors határidővel végezzük.

Ön kényelmesen, egy helyen intézheti el nyomdatermékek, promóciós anyagok, display-ek beszerzését.

POS ESZKÖZÖK, REKLÁMDEKORÁCIÓ

A kampányok, rendezvények, árubemutatók, promóciók nélkülözhetetlen kellékei az eladáshelyi reklámeszközök – más néven POS eszközök – melyet 8 termékcsoportban talál meg a display menüben: banner állvány, kínáló pult, megállító tábla, sajtófal, pop up háttérfal, roll up kihúzható plakát állvány, nyitható plakátkeret, prospektus tartó, világító tábla és szerkezet.

Ha már pontosan tudja mire van szüksége, kattintson az ajánlatkérésre, adja meg a paramétereket, küldje el nekünk és legkésőbb 24 órán belül választ kap!
FTP szerverünkre kényelmesen feltöltheti grafikai anyagait, vagy a nyomdakész pdf fájlt.

Ha kérdése van, hívja most munkatársainkat a 481-4660-as telefonszámon vagy küldjön egy e-mailt az info@conint.hu -ra.

Grafikai stúdió, digitális és ofszet nyomdai szolgáltatások, POS és POP eszköz, eladáshelyi reklámanyagok elkészítése, plakátnyomás Budapesten a 11. kerületben.

Az ÁSZF megtekintéséhez kattintson ide