conint print történetünk

TÖRTÉNETÜNK – CONINT-PRINT KFT

A nyomdai és eladáshelyi promóciós anyagok teljes skálájának kivitelezését kínáljuk Ügyfeleinknek, több, mint 25 év tapasztalatával és saját gyártókapacitással.

Váradi Attila 1995-ben hozta létre a CONINT Kft-t, melynek fő tevékenysége a marketing tanácsadás, a klasszikus nyomdai fővállalkozás és 1997-től az eladáshelyi berendezések importja és forgalmazása volt. Az egyszemélyes vállalkozás egy kis 15 nm-es irodából indult. A CONINT Kft. már az első években jelentős megbízásokat kapott, többek között a Pizza Hut, a TESCO áruházak és a PEPSI részére készültek promóciós nyomdai anyagok. A sikeres működés nyomán 2000-ben létrejött a Print-Direkt Kft, hogy a megrendelők egyedi igényei alapján nyomdai, promóciós és reklámanyagok komplex és speciális kivitelezését, legyártását elvégezze.

A CONINT-PRINT KFT LÉTREJÖTTE

A növekvő igény az egyedi kivitelezések iránt szükségessé tette egyrészt az anyagi források, másrészt a szakmai háttér megerősítését. Tulajdonosi döntés alapján a CONINT Kft. és a Print-Direkt Kft. ”szakmai fúziójaként” létrejött 2002 elején a CONINT-PRINT Kft., mely a 7 év alatt kiépült ügyfélkör legmagasabb színvonalú kiszolgálását biztosítja, míg néhány kevésbé jelentős tevékenység, például a tanácsadás megszüntetésre került.
2002-ben a bérelt 80 nm2-es iroda az év végére már szűkösnek bizonyult, így 2003-ban megvásároltuk Bartók Béla úti telephelyünket, ahol 2017. tavaszáig működtünk. 2016. őszén vásároltuk meg jelenlegi, Galvani utcai (1300m2) székhelyünket és telephelyünket, amit felújítás után 2017. áprilisában vettünk birtokba.

A termelési és értékesítési volumen növekedése azonban 2004-ben már szükségessé tette, hogy határozottan különválasztásra kerüljön a nyomdai és kereskedelmi tevékenység. Ezért a CONINT-PRINT Kft. tulajdonosa Váradi Attila és a produkciós igazgató Hlinka Károly létrehozták a PREMIER NYOMDA Kft-t, mely átvette az ofszet nyomdai gyártást. A kereskedelmi tevékenység, a grafikai stúdió és a digitális nyomda maradt a CONINT-PRINT Kft-ben.
2004. júliustól MSZ EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert vezetettünk be.
2006-tól nyomdánk új 1000 nm-es telephelyre költözött a Budafoki útra.
2007-ben egy Neolam lamináló berendezés, 2008-ban egy Mutoh nagy formátumú nyomtató, 2009-ban egy új Xerox digitális nyomdagép és egy Epson proofnyomtató állt üzembe.
Digitális gépparkunk 2012-ben Magyarország első Roland LEJ-640 UV táblanyomtatójával bővült.
2015-ben a Xerox digitális nyomdagépet lecseréltük a magyarországon első Ricoh/Heidelberg Linoprint CP digitális nyomdagépre.
Ezzel egyidőben került beüzemelésre a HP Latex 360 tekercses nyomtató.

2012-ben a vállalatirányítási rendszer korszerűsítéséhez a vállalatvezetés egy modern informatikai megoldás adaptálásával az SAP Business One® – Integrált Vállalatirányítási Rendszer vezetett be. A fejlesztés megvalósítása nagymértékben hozzájárult a vállalat üzleti folyamatainak kezeléséhez és ezáltal a hatékonyabb működéshez.

A Conint-Print cégcsoport 2011. februárban új taggal bővült.
A Bueno-Pack Kft. 13 éve sikeres és meghatározó cégként egyéni igények alapján kialakított egyedi csomagolású, garantáltan jó minőségű reklámédességekkel – reklámcukorka, csokoládé, nyalóka, szaloncukor vagy desszert – áll az ügyfelek rendelkezésére.
2016-ban a cégcsoport árbevétele meghaladta a 2 milliárd forintot.

Conint-Print Kft - Történetünk
történetünk conint print
történetünk conint print
történetünk conint print