POS eszközök, reklámdekoráció, bígelés

POS ESZKÖZÖK

POS ÉS POP REKLÁM ANYAGOK GYÁRTÁSA • NYOMDAI KIVITELEZÉSE • KASÍROZÁSA

Tudta, hogy a vásárlási döntések kb. 80 %-a nem tervezett, és a vevő a polcok előtt dönt?
Az eladáshelyi reklám eszköze elsősorban a POS anyagok széleskörű használata. A promóció, sorsolás, árleszállítás, tájékoztatás, új termék bevezetés során az instore, POS eszközök biztosítják a forgalomnövekedést, támogatják az eladást.

Hiába a költséges média kampány, ha az üzletben egy ügyes POS eszköz hatására a vevő a konkurencia termékét teszi a kosarába.
Használja ki Ön is az eladáshelyi reklám eszközeit, melyek támogatják az eladást!

MEGBÍZHATÓ BESZÁLLÍTÓT KERES, AKI AZ ÍGÉRT HATÁRIDŐRE SZÁLLÍTJA LE AZ AKTUÁLIS KAMPÁNY REKLÁMANYAGAIT?
Önnek, aki a trade marketinggel foglalkozik nem újdonság, hogy ez igen összetett ismereteket igényel és még rengeteg kérdést vet fel: Milyen anyagból legyen? Milyen kivitelezőt kell erre keresnem? Ki az, aki meg tudja csinálni? Hogy kell leadnom a grafikát? Ki fogja a központi raktárba leszállítani? Stb.
Rövid időszak vagy tartós kihelyezés?

Az alapkérdésekben Önnek kell döntenie. A pontos igény meghatározása után már közös munka következik. Mi tervezünk és javaslunk, Ön kiválaszt és dönt.
Szinte minden egyes promóciós anyag más alapanyagból és eltérő technológiával készül. Milyen mennyiségig hatékony a digitális nyomtatás? Mit lehet ofszet technikával nyomni és mit csak szitázni? Kasírozás vagy direkt nyomás? Ezeken a kérdéseken nem kell törnie a fejét!

Az elmúlt 25 év tapasztalatával a POS eszközök gyártásában egyedi megoldásokat nyújtunk.
Hívja most szakembereinket a 481-4660-as számon, akik szívesen adnak tanácsot a kivitelezési kérdésekre, hogy a termékek valóban a az Ön elképzelése szerint készüljön el és még időt és energiát is megspórolunk közben.

Beltéri nyomdai anyagokra néhány példa: plakát, banner, sales folder, kupon, szórólap, polccsík, wobbler, attrap stb.
Display-ek: a papír és műanyag termékek mellett egyik fő profilunk a tartós felhasználásra alkalmas alumínium display-ek, eladáshelyi berendezések forgalmazása és gyártása. Kattintson a reklámtábla – display menüre, ahol részletes információkat kap széles kínálatunkról.

REKLÁMDEKORÁCIÓ • REKLÁMTÁBLA • FELIRATOK • MOLINÓ

Tegye Ön is üzletét, bemutatótermét még látványosabbá!

Az Ön üzletéről, irodájáról, bemutatóterméről az első benyomás már a parkolás során kialakul ügyfelében. Az egységes és esztétikus parkoló-, irányító- és hirdető tábla, a bolt fala, a cégtábla, a kirakat, a bejárat megjelenése fontos szerepet tölt be az arculatban.

A reklámdekoráció megvalósítása magas minőségben történik: a reklámtábla alapja alumínium vagy műanyag, amelyre fólia dekoráció kerül vagy UV nyomással közvetlenül a tábla alapanyagra nyomtatunk.

Egy kiállításon vagy rendezvényen rövid idő alatt kell felkeltenie a figyelmet. A látványos dekoráció itt még inkább kiemelt fontosságú.
Az egyedi stand kivitelezése rengeteg pénzbe kerül, és csak egyszer tudja használni.

Néhány praktikus eszközzel és érdekes dekorációval viszont az egyen stand is megállítja az érdeklődőket. A mobil stand elemeit pedig a kiállítás után üzletében, bemutatótermében használhatja tovább.

A zászló, ponyva, molinó, belógó (egyedi nagy méretekben is) ma már leginkább 4 szín color digitális nyomtatással készül el, mellyel egyedi dekorációs lehetőségek valósíthatóak meg, különböző alapanyagokra.

A céglogó plasztikus kivitelben, térhatású betűkből, könnyű alapanyagból készül el és bármilyen felületre felszerelhető.

A fényreklám, világító reklám tábla vagy totemoszlop nem csak sötétben vonzza a tekintetet.

KÉRJEN HELYSZÍNI FELMÉRÉST ÉS LÁTVÁNYTERVET MOST A 481-4665-ÖS SZÁMON.

További hasznos információkat talál a www.megallitotabla.hu oldalon. Kérjen ajánlatot: Az ajánlatkéréshez kattintson ide!