könyvgyártás - ofszet nyomda Budapest területén

OFSZET NYOMDA BUDAPESTEN

OFSZET NYOMDA

Budapesten keres rugalmas nyomdát, aki a nyomdai munkákat határidőre elkészíti? Szeretne egy prospektust, de nem tudja milyen papírra és hogyan lehet kinyomtatni? Nyomdai ügyfélkapcsolati szakembereink szívesen adnak tanácsot kivitelezési kérdéseire, hogy a nyomdatermék valóban az Ön elképzelése szerint készüljön el. Szórólap, plakát, prospektus vagy katalógus a leggyakoribb nyomdatermékeink, de egyedi elképzelés, különleges design alapján is szívesen elkészítünk Önnek bármit, ami papírból készül. A Conint-Print teljes körű szolgáltatásokat kínál, egyszerre digitális és ofszet nyomda Budapest területén.

GYORS ÁRAJÁNLATRA VAN SZÜKSÉGE?
Küldje el ajánlatkérését most a nyomda@conint.hu e-mail-re és maximum 24 órán belül megkapja ajánlatunkat! Már az árajánlatkéréstől minden munkafolyamatot számítógépes rendszerünkben rögzítünk, így bármikor nyomon követhető és visszakereshető egy adott gyártás.

AZ OFSZET TECHNOLÓGIA

Az ofszet nyomtatás egy széles körben használt nyomtatási technika, melynek lényege, hogy a nyomólemez nem érintkezik közvetlenül a nyomtatandó felülettel, hanem egy gumihengerről kerül a festék a nyomatra. Közvetett nyomtatási eljárásnak is nevezzük.

A CTP (a Computer to plate rövidítése, azaz a számítógépről a lemezre) technológia során a legújabb vegyszermentes, környezetbarát eljárással grafikai anyagából egyből a nyomólemezt készítjük el.

MIÉRT ELŐNYÖS EZ ÖNNEK?
Nincs levilágítás, nem kell először filmet készíteni. Ez pedig színhelyesebb készterméket jelent, Önnek kevesebb gondot és költséget! Az Ön ofszet nyomdai munkái a legújabb B2-es Heidelberg nyomdagépeken készülnek rövid határidővel, tökéletes minőségben! A nyomdagépeknél a Heidelberg név a tökéletes német minőséget jelenti, ugyanúgy, mint például az autók között a Porsche.

A legmodernebb nyomdagépek és a folyamatos minőségellenőrzés a legigényesebb kivitelezések kielégítését is biztosítják. A kötészeti feldolgozás biztosítja a nyomdai termékek egyedi kialakítását: a hajtogatáson, tűzésen, bígelésen túl egyedi formakivágás, fóliázás vagy UV lakkozás is elérhető nyomdánkban. Ezen kívül kézi feldolgozást, beragasztást, behúzást, egyedi csomagolást is vállalunk. FTP szerverünkre kényelmesen feltöltheti grafikai anyagait, vagy a nyomdakész pdf fájlt.

HÍVJA MOST KÉRDÉSEIVEL MUNKATÁRSUNKAT A 06 1/ 481-4684-ES TELEFONSZÁMON!

Egy praktikus ötlet: többször hajtott és/vagy ragasztott új nyomdatermék esetében mindig kérjen a gyártás előtt egy makettet. Rengeteg időt, pénzt és bosszúságot tud megtakarítani magának (meg a grafikusnak és a nyomdának is, ha ezt ők maguktól elfelejtenék!).

CTP LEVILÁGÍTÁS:

A PDF FÁJLT AZ ALÁBBIAK FIGYELEMBE VÉTELÉVEL KÉRJÜK ELKÉSZÍTENI:

  • CTP levilágításhoz kompozit (nem színre bontott) PDF fájlra van szükségünk (kérjük, ellenőrizzék, hogy a használt képek CMYK-formátumban vannak-e).
  • Nyomdai minőségű (Press Quality) PDF-et kérünk.
  • Az üres oldalakat kérjük, ne hagyják a fájlban.
  • Az oldalakat egyesével (nem oldalpáronként) kérjük, a több oldalas anyagokat természetesen 1 fájlban.
  • Az oldalak oldalszám szerint növekvő sorrendben legyenek.
  • Többoldalas kiadványok mellé forgatót kérünk mellékelni!
  • A vágó- és illesztőjeleket kérjük, úgy állítsák be a fájl megírásánál, hogy azok a kifutón kívülre essenek (kérjük, csak a szoftver által felrakott vágójeleket használják).
  • Kifutó: általában 3-5 mm, de minden munkánál a nyomdai produkciós kollégák útmutatói az irányadóak.
  • A szedési tükör a vágástól minimum 3 mm legyen.
  • Méret: 1:1 (100%).

SZÍNGARANCIA:
Színgaranciát csak a hozzánk beérkező anyagból nálunk készült „Europe ISO Coated FOGRA 39” színprofillal bekalibrált digitális proof alapján tudunk vállalni! Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy PDF-et javítani nem áll módunkban. Amennyiben az Önök által leadott fájl nem felel meg kérésünknek, abban az esetben új fájlt kell bekérnünk Önöktől, ami az elkészítési határidőt nagymértékben befolyásolhatja.
A kapott PDF fájl tartalmáért és minőségéért felelősséget nem vállalunk!

ANYAGLEADÁS: Az anyagleadási paraméterekhez kattintson ide! Kérjen ajánlatot: Az ajánlatkéréshez kattintson ide!