reklámtábla, display

REKLÁMTÁBLA, DISPLAY

MINDEN AMIRE SZÜKSÉGE LEHET EGY
EMLÉKEZETES KIÁLLÍTÁSHOZ

Kiállításra, promócióra készül de nem tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet?

Oldja meg Ön is praktikusan a termékinformáció és a promóciós anyagok bemutatását, az általunk forgalmazott displayek, kültéri és beltéri információs- és eligazító rendszerek használatával.

A kampányok, rendezvények, árubemutatók, promóciók nélkülözhetetlen kellékei a nyitható plakáttartó, prospektustartó, megállítótábla, pop-up mobil háttérfal, rollup állvány, bannertartó.

A mobil prezentációs eszközök széles kínálata megoldást nyújt a plakátok, termékek kihelyezésére vagy kiállításokon információs anyagainak gyors bemutatásához.

Az eladáshelyi reklámeszközök, mint például a sokféle információs- és megállítótábla vagy kínálópult a forgalomnövekedéshez járulnak hozzá.

A standard termékek mellett természetesen bármilyen mobil installáció, prezentációs eszköz, állvány, kínáló, tartó stb. egyedi kivitelezését is vállaljuk.

Böngésszen a 8 termékcsoport között, ahol 8 ország kínálatából kereshet. Ha nem találja amire gondolt, hívja munkatársunkat a 481-4665-ös telefonszámon vagy küldjön e-mailt a kontakt@conint.hu címre.

Az eladáshelyi reklámeszközökrôl még részletesebb információt a www.megallitotabla.hu oldalunkon talál.

 

BANNER ÁLLVÁNY

megállító tábla

ROLL UP

roll up

SAJTÓFAL

sajtófal

KÍNÁLÓPULT

kinálópult

PLAKÁTKERET

plakátkeret

INFORMÁCIÓS TÁBLA, MEGÁLLÍTÓTÁBLA

információs tábla

PROSPEKTUSTARTÓ

prospektustartó

VILÁGÍTÓ DOBOZ

világító doboz

Hívja most rendeléssel kapcsolatban munkatársunkat a +36 1/ 481-4665-ös telefonszámon!