reklámtábla, display

REKLÁMTÁBLA, DISPLAY

MINDEN AMIRE SZÜKSÉGE LEHET EGY
EMLÉKEZETES KIÁLLÍTÁSHOZ

Kiállításra, promócióra készül de nem tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet?

Oldja meg Ön is praktikusan a termékinformáció és a promóciós anyagok bemutatását, az általunk forgalmazott displayek, kültéri és beltéri információs- és eligazító rendszerek használatával.

A kampányok, rendezvények, árubemutatók, promóciók nélkülözhetetlen kellékei a nyitható plakáttartó, prospektustartó, megállítótábla, pop-up mobil háttérfal, rollup állvány, bannertartó.

A mobil prezentációs eszközök széles kínálata megoldást nyújt a plakátok, termékek kihelyezésére vagy kiállításokon információs anyagainak gyors bemutatásához.

Az eladáshelyi reklámeszközök, mint például a sokféle információs- és megállítótábla vagy kínálópult a forgalomnövekedéshez járulnak hozzá.

A standard termékek mellett természetesen bármilyen mobil installáció, prezentációs eszköz, állvány, kínáló, tartó stb. egyedi kivitelezését is vállaljuk.

Böngésszen a 8 termékcsoport között, ahol 8 ország kínálatából kereshet. Ha nem találja amire gondolt, hívja munkatársunkat a 481-4665-ös telefonszámon vagy küldjön e-mailt a kontakt@conint.hu címre.

Az eladáshelyi reklámeszközökrôl még részletesebb információt a www.megallitotabla.hu oldalunkon talál.

 

BANNER ÁLLVÁNY

ROLL UP

roll up

SAJTÓFAL

sajtófal

KÍNÁLÓPULT

kinálópult

PLAKÁTKERET

plakátkeret

INFORMÁCIÓS TÁBLA, MEGÁLLÍTÓTÁBLA

információs tábla

PROSPEKTUSTARTÓ

prospektustartó

VILÁGÍTÓ DOBOZ

világító doboz

Hívja most rendeléssel kapcsolatban munkatársunkat a +36 1/ 481-4665-ös telefonszámon!