SZAKEMBEREINK

CÉGVEZETÉS cegvezetes

varadi-attilaTULAJDONOS, CÉGVEZETŐ
VÁRADI ATTILA

A vendéglátó-ipari, idegenforgalmi és külkereskedelmi közgazdász néhány évet eltöltve első szakterületén 1995-ben belevág egy önálló vállalkozásba. A kezdeti nehézségek után egy véletlen folytán belecsöppen a nyomdaiparba, ami a cége fő tevékenységi területévé válik. A 15 nm-es bérelt irodából indult egyszemélyes vállalkozásból mára két telephelyen, 4200 nm-en működő, 83 embernek munkát adó cégcsoport lett. A napi irányítás mellet a legfontosabb feladat a további új célok kitűzése.

Tel.: 06 (1) 481-4660
E-mail: varadi@conint.hu

NYOMDA

somfalvainé-rozsahegyi-zsuzsannaÜGYFÉLKAPCSOLATI MUNKATÁRS
SOMFALVAINÉ RÓZSAHEGYI ZSUZSANNA

Ofszet és digitális munkák ügyintézését végzi, ami a teljes gyártási folyamatot átöleli az ajánlatkéréstől a termék leszállításáig. A korábban megszerzett évtizedes tapasztalatát és tudását kamatoztatja nálunk.

Tel.: 06 (20) 937-0921
E-mail: nyomda@conint.hu

DIGITÁLIS NYOMDA • GRAFIKAI STÚDIÓ

ÉRTÉKESÍTÉS

ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS
CSÓNÓ ZSUZSANNA

Évtizedes könyv- és céges ajándék értékesítői tapasztalattal érkezett cégünkhöz. Digitális- és ofszet nyomdai, display és reklámédesség területen is áll az új és a már meglévő ügyfelek rendelkezésére. Marketing és PR képzettséggel is rendelkezik, így akár ötletekkel, tanácsokkal is megrendelőink segítségére lehet.
Szívesen ellátogat az ügyfelekhez, hogy a helyszínen beszéljék meg az együttműködés lehetőségeit.

Tel.: 06 (20) 392-3362
E-mail: sales@conint.hu

kiss-andorÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS
KISS ANDOR

5 éve értékesítőként dolgozik a Conint-Print Kft. egyre bővülő dinamikus csapatában. 1999-ben csomagolástechnológus-mérnökként végzett a Könnyűipari Műszaki Főiskolán. A nyomdaipar számos területén szerzett szakmai tapasztalatot a gyártásban és kivitelezésben. Tanulmányait a Nyugat-Magyarországi Egyetemen folytatta, ahol 2006-ban mérnök-közgazdász diplomát szerzett. 11 éve lelkesen dolgozik a szakmában. Cégünknél a feladata az ügyfelek megkeresése, kapcsolattartás a kiemelt partnerekkel. Legfőbb célja a fejlődés, és a folyamatos tanulás mellett, hogy minél több helyre elvigye a cég jó hírét.

Tel.: 06 (20) 243-1472
E-mail: kapcsolat@conint.hu

REKLÁMTÁBLA • DISPLAY • DEKOR

vasvari-szabo-eszterÜGYFÉLKAPCSOLATI MUNKATÁRS
VASVÁRI-SZABÓ ESZTER

Dekoratőrként kezdte pályafutását 14 évvel ezelőtt, majd nyitott és érdeklődő természete a szakma humán oldala felé vonzotta. Cégünknél a nagyformátumú nyomtatásban és a hordozható reklámeszközök, display-ek területén nyújt komplex segítséget ügyfeleinek az árajánlatadástól a teljes kivitelezésen át a késztermék célba juttatásáig.
Mottója: mosoly és maximalizmus.

Tel.: 06 (20) 983-4037
E-mail: produkcio@conint.hu

REKLÁMÉDESSÉG • DIGITÁLIS NYOMTATÁS • KISFORMÁTUMÚ NYOMTATÁS

nemethne-nagy-mariannaÜGYFÉLKAPCSOLATI MUNKATÁRS
NÉMETHNÉ NAGY MARIANNA

16 éves nyomdai rutinnal jött hozzánk, hogy az ügyfélkapcsolati munkatársak munkáját segítse az ofszet és digitális területen egyaránt.

Tel.: 06 (20) 312-1091
E-mail: digit@conint.hu