ROLL UP

A roll up rendszerek gazdaságos és elegáns megjelenésű kiállítási reklámeszközök. Használatul gyors és egyszerű. A testbe a nyomat magától visszatekeredik, így nem sérül, és a szállítás is könnyű.
A megallitotabla.hu oldalon széles kínálatot talál az egészen kisméretűtől az óriás roll up állványokig, az alacsonyabbtól a prémium minőségig.

GIGA ROLL UP

2 méter szélességű és három állítható magassággal kapható szerkezet. A pop up háttérfal és a roll up előnyeit ötvözi. Könnyen összeszerelhető, stabil szerkezetű, a teleszkópos tartórúd a három magasságban megakad, így biztosan nem csúszik össze. A nyomat a szerkezet talp részébe visszacsúsztatható, így szállításnál és tárolásnál védve van a szennyeződésektől. Kényelmesen hordtáskában szállítható. A nyomatcseréhez szakember segítsége szükséges.

Tovább a megallitotabla.hu oldalra

ROLL UP PRÉMIUM ÁLLVÁNY 85X200CM

Elegáns, formatervezett, vékony szerkezetű reklámeszköz, amit exkluzív helyszínekre ajánlunk. Az igényes kialakításnak köszönhetően a display kihajtható lábak nélkül is stabilan megáll. Nagy előnye még, hogy az állvány magassága 90-215 cm-ig állítható. A speciális fényzáró anyagra készülő nyomat alsó és felső része csíptethető, használat után a szerkezetbe betekerhető. Vászon hordtáskában tárolható és szállítható.

Tovább a megallitotabla. hu odalra

ROLL UP SCREEN

Az egyik legkedvezőbb árfekvésű kiállítási reklámeszköz. Használata nagyon egyszerű, szakértelmet nem igényel. A nyomat a szerkezet felső részébe csíptethető, az alsó része az alumínium talpba feltekerve helyezkedik el. A display összeszerelése nagyon gyors, a plakátot a szerkezetből kihúzva felül a tartórúdba kell beakasztani és már kész is. A szerkezethez vászon hordtáska tartozik, ebben a tárolás és a szállítás is könnyen, kis helyen megoldható. Kétféle méretben kapható.
Kínálatunkban megtalálható kétoldalas változata a Roll up Duo, ami egy és kétoldalas reklámeszközként is használható. 86×210,5cm méretben kapható.

Tovább a megallitotabla.hu oldalra