Kedves Partnerünk!

Minden esztendőnek mások a sikertermékei!

A 2022-es évet több szempontból is vizsgáltuk, az egyik ilyen terület volt, hogy mely termékekből rendelték a legtöbbet a partnereink!

A toplista élén a katalógusok állnak,

amely azért is örvendetes, mert a 2020-21-es covidos évek alatt ez a termék volt az, amelyik látványosan csökkent!

Az elmúlt esztendőben minőségében és mennyiségében is óriási volt a növekedés. A meglévő ügyfélkör mellett, új partnereink is emelték tétet, és az online helyett vagy mellett kinyomtatott katalógusoknak szavaztak bizalmat!

A letölthető katalógusok mellett, fontosnak tartották, hogy az ügyfelek kezébe kézzelfogható terméket adjanak!

A darabszám növelése mellett, a minőségre is nagy hangsúlyt fektettek. Vastagabb, igényesebb papír, látványos felületnemesítések jellemeztek nagyon sok katalógust! Vagy a környezettudatosság jegyében a 100 %-ban újrahasznosított papír mellett döntöttek, de akadt, aki még magasabbra tette a lécet és FSC gyártást kért.

Szerencsére 2022-ben már kevésbé volt problémás a különböző minőségű papírok beszerzése, és év végére az áremelés mértéke is lassult.

Hasonlóan sikeres volt a sokszor temetett naptár sztori is!

Először 2020 őszén éreztük, hogy valami történt, hiszen az ügyfeleink egy egész évben jó láthatóságot biztosító év végi ajándékot választottak, és nagy számban rendelték a különböző naptár jellegű termékeket.

Ez megismétlődött 2021-ben, és 2022-ben még nagyobb erővel tért vissza ez az igény.

Már márciusban megkaptuk az első megrendelést a következő évi agenda gyártására.

Mi is megláttuk a lehetőséget az előrehozott gyártás által eredményezett idő-, és költségmegtakarításra, és biztattuk is a megrendelőinket, hogy aki ősszel rendelne valamilyen naptárt, tegye meg korábban.

Az év végi számvetésünk szerint soha ennyi agendát, asztali, fali, speditőr naptárt, könyöklőt még nem gyártottunk, és januárban jó néhány cég utánrendeléssel jelentkezett!

A dobogó harmadik fokáért erős versenyben voltak a különböző matricák és a reklámajándékok.

A matrica egy univerzális termék, lehet papír vagy vinyl, lehet ívben, lehet egyesével méretre vágva, vagy akár tekercsben. Gyártunk fehérre, színesre, vagy átlátszóra, esetleg alapból mintásra.

Lehet vágva vagy egyedi formában, egy vagy több oldalas kivitelben!

Használjuk termék infóra, tájékoztatásra, figyelem felkeltésére, valami elfedésére, dekorálásra, kültéren vagy beltéren! És már újrahasznosított alapanyagok is léteznek! Az egyszerű kiviteltől a felület nemesített változatáig, sok féléből választhatunk.

Ha egy rendezvényre, kiállításra, partnertalálkozóra készülünk, mindig felmerül az igény, jó lenne valami logózott ajándékot adni.

Az elmúlt esztendő már bővelkedett rendezvényekben, és ennek megfelelően nagyon sok reklámajándékot készítettük!

A gyártott termékek között az egyszerű logózott tollak, bögrék, az évek óta sláger kulacsok mellett feltűntek az IT kütyük, a konyhai termékek, például a logózott kötények, vagy szabadidőhöz kapcsolódó kertészeti eszközök. Sok cég a biztonság mellett a láthatóságot is fontosnak tartja, ezért logózott láthatósági mellényt rendeltek. A konferenciák, fesztiválok 2 legnépszerűbb terméke a céglogós nyakpánt és a feliratozott karszalag volt! És hát az édességek sem hiányoztak ebből a körből, a kiállításokon sok nézelődőt csal a standokhoz a céglogózott csoki.

Ezen a területen is megjelent a környezettudatosság, és egyre nagyobb a választék az újrahasznosított, vagy 100%-ban újrahasznosítható termékekből.

Végül, de nem utolsó sorban, hiszen egy erősen növekvő piacról beszélünk, a termékek csomagolásához használt dobozok gyártása.

Azt régóta tudjuk, hogy a termékek eladhatóságát erősen növeli a szemrevaló csomagolás! A 2022-es esztendőben az 5. legnépszerűbb termék volt a dobozok gyártása.

A picitől az óriásig, néhány száztól a több ezres mennyiségig nagyon sok féle dobozt készítettünk. Az alapanyagok jellemzően valamilyen kartonból kerültek ki, az egyszín fekete nyomás mellett lakkozott, prégelt prémium dobozokat is gyártottunk.

Mivel a dobozok gyártása sokkal összetettebb feladat, mint egy szórólap, így mintákkal, alapanyagokkal, makettekkel segítjük az ügyfeleinket, hogy a legmegfelelőbb doboz készüljön a számunkra.

Hogy mit hoz az idei esztendő a termékek top listáján? Még csak néhány hét telt el ebből az esztendőből, de már van egy-két jelöltünk!

De addig is amíg felpörög ez a verseny, ötletekkel, mintákkal, tanácsokkal szívesen segítünk az új és régi megrendelőinknek, hogy a termékeik, szolgáltatásaik is toplistásak legyenek.