A tavasz kezdetével és korlátozások visszavonásával újra beköszöntött a rendezvények időszaka!
Számos rendezvény, kiállítás, fesztivál kerül megrendezésre a következő időszakban.
Időnként komoly fejtörést okoz a szervezőknek, hogy milyen reklámeszközt használjanak, melyik lesz a célnak leginkább megfelelő a bel- és kültéri rendezvényeikhez.
Fontos, hogy a kültéri helyszínen is jól megválasztott, a rendezvény célját és a résztvevőket is jól szolgáló eszközöket válaszunk.
Mert nincs attól bosszantóbb, ha a rendezvény megkezdése után derül ki, hogy valami hiányzik, vagy az eszközeink nem a legjobbak, pl. nem szél állóak.
Néhány ötletet összegyűjtöttünk a kínálatunkból szabadtéri rendezvényekhez.

Fontos a tájékoztatás, ezért itt több eszközt is használhatunk:

Például az örök kedvenc molinókat, melyet egy vagy kétoldalra is kommunikálnak, időjárás állók, mindenekelőtt az egyik legköltséghatékonyabb eszköz, fogadják az oda érkezőket, tájékoztatnak a rendezvény nevéről, a programokról.
A strandzászlók, amelyek már messziről integetnek, és irányt mutatnak. A formájuk, magasságuk változó, érdemes a grafika jól olvashatósága érdekében minél nagyobb szerkezetet választani. Fontos a zászlók stabilitása, ezért többféle, és többször használható masszív talpmegoldásokat kínálunk.

Reklám kordon
MS Színház molinó és építési háló

A tömegek tereléséhez, akár elválasztásához a legjobb megoldás a kordonokkal kijelölt útvonal.
De ha már kordonozunk, akkor használjuk ki a kordonoszlopok közötti felületet reklám célokra. Akár a saját anyagaink, vagy a szponzorok megjelenítésére. Ezekre a megoldásokra használhatunk többször használható táblákat, feszített molinókat, esetleg könnyű, szélálló textileket. A logózásuk alapanyagtól függően egy- vagy két oldalon lehetséges.

Fontos az árnyék is, egy kánikulai napon jól esik egy óriás napernyő árnyékába húzódni. És ha már itt vannak ezek az óriási felületek, ne hagyjuk ezeket sem parlagon, képviselhetik a cégünket vagy a rendezvényt a teljes- vagy rész felület megnyomásával.
A szabadtéri rendezvények sztárja a babzsák! Ideálisak pihenésre a szigetként lerakott babzsákok, amelyeket szintén az arculatunknak, vagy a rendezvénynek megfelelően lehet brandingelni.

Napernyő bérlés

Ezután a kedvcsináló után már csak a hűsítőkről kell gondoskodni!

Természetesen számos eszközt felsorolhattunk volna még, amelyeket szabadtéri eseményeken használhatunk, de erről majd egy másik cikkben írunk.

Kiállítások, rendezvények tervezése esetén a fenti eszközökről több infót a www.megallitotabla.hu oldalon találhat, valamint kollegáink szívesen segítenek ötletekkel, megoldási javaslatokkal.

Tavaszindító ajánlatunk!

Ha 2022. április 5-ig megrendelőként legalább 50 m2 molinó gyártására kapunk megrendelést, akkor 25 % kedvezményt biztosítunk az első 10 jelentkezőnek!

Reklám molinó