Legyen egy jó checklistánk!

Visszavonhatatlanul itt a nyár!

Kék ég, zöld fű, ragyogó napsütés és mindenki szívesen tölti az idejét a természet közelében.

A nyár a szabadtéri rendezvények főszezonja, legyen az céges rendezvény, sportesemény, családi nap, esetleg esküvő.

Érdemes időben felkészülni ezekre az eseményekre és megrendelni a hozzávalókat, mert van néhány elengedhetetlen reklámeszköz, ami céges programok esetén nem hiányozhat.

Nézzük végig együtt mire is van szükségünk, hogy legyen egy jó checklistánk!

Kitűnni a tömegből

Ha megtaláltuk az ideális helyszínt, akkor a láthatósághoz hozzájárulnak a különböző méretű zászlók, praktikusan a választható méretű és formájú strandzászlók.

A molinók, amelyek nemcsak a helyet jelölik, hanem már akár hetekkel az esemény előtt a programot is hirdethetik.

Szükséges lehet néhány megállítótábla a tájékoztató plakátokkal, természetesen kültéri kivitelben. Legyenek jól kihelyezett irányító, tájékoztató eszközeink, pl. táblák, nyilak stb.

A programokhoz hasznos, ha vannak fedett vagy árnyékot adó helyeink, ezekhez a különböző méretű és formájú sátrak ideálisak

Szabadtéri rendezvények - strand zászló
Szabadtéri rendezvények - kültéri roll up
Szabadtéri rendezvények - karszalag nyakpánt

Biztonság és láthatóság

Ha nagy a létszám, vagy terelésre van szükség akkor kordonok, terelő szalagok is szükségesek. A beléptetéshez vagy más jogosultsághoz kellenek a karszalagok, nyakpántok.

És nem árt, ha a résztvevőket meg lehet különböztetni a szervezőktől, legyen az akár egyenpóló, láthatósági mellény vagy kitűző. De biztosan felismerhetőek legyenek.

Apró figyelmesség

A résztvevőknek már érkezéskor kedveskedhetünk egy praktikus, könnyű hátizsákkal, melyben jól elfér néhány apró tárgy, telefonon, de ajándékként pl. naptej, kézfertőtlenítő, nedves kendő vagy egy üveg víz, étel-ital kuponok.

A hátizsák használata nem akadályozza a programokon való részvételben, mozgásban, és később is az esemény hirdetője.

Szabadtéri rendezvények - Hátizsák, zsinóros
Szabadtéri rendezvények - Nyugágy

Szusszanjunk egyet

Ha elfáradunk a programok között igazán jól esik leheveredni valami kényelmes ülőhelyen, egy jópofa babzsákon, vagy egy óriási családi méretű nyugágyban.

A pihenés mellett gondoljunk a védelemre is, napszemüveg, szalmakalap, naptej, hűsítő víz mindig jól jön.

Kicsiknek és nagyoknak

Ha cél a résztvevők szórakoztatása akkor érdemes néhány eszközt biztosítani ehhez, gyerekeknél mindig biztos siker a lufi, a frizbi vagy labdák, egyéb kültéren használható játékok.

És ha jól éreztük magunkat akkor örökítsük meg ezt az eseményt, hiszen többféle szelfipont, fotófal vagy instakeret is rendelkezésre áll.

Mi lehet a közös pont az előzőekben felsoroltak között?

Kettő is akad!

Szabadtéri rendezvények - insta keret

Az első, hogy ezek a termékek egyedivé tehetők, logózhatók, legyen az az esemény logója, cégünk vagy a támogatók arculata szerint.

A logózott rendezvényeszközök jó láthatóságot adnak, emlékeztetnek, és a résztvevők jó részüket magukkal is vihetik.

A második, hogy mindezek beszerezhetők a Conint-Print-től, egy helyről, egy kézből, megoldjuk a megszemélyesítést, ha kell egységcsomagokat állítunk össze, kiszállítjuk, és akár telepítjük is ezeket!

Már a rendezvény ötlet kitalálásától támogatjuk a partnereinket, sok éves tapasztalatainkat megosztva segítjük, hogy milyen eszközöket válasszanak ki, mi szolgálja a legjobban a cég és a rendezvény célját, mondanivalóját,

Időt, költséget, energiát és sok-sok feszültséget tudunk megspórolni a megrendelőinknek, hogy a kezdéstől együttműködünk, egy kézben vannak a gyártások, és nem 5-6 egyéb alvállalkozóval kell összehangolni a szervezést.

u.i. a fenti termékek nagyrésze újrahasznosított anyagból is készülhet, de használat után mindenképpen megoldható az szelektív gyűjtés, újrahasznosítás, ill. az eszközök egy része új nyomattal ismét felhasználható.

megallitotabla.hu weboldalunkra kattintva, még több terméket és ötletet találhat a rendezvényekre!