Találós kérdés

„Mi az az idény jellegű termék, amelyből 32.187 darabot gyártottunk már idén?”

(A naptárak.)

Agenda, speditőr naptár, falinaptár, asztali naptár, zsebnaptár, könyöklő naptár.
Évek óta azt jósolják, hogy már idejét múlt, nem aktuális, nem keresik.
Ehhez képest az utóbbi évben azt tapasztaljuk, hogy a reneszánszát éli ez a termékcsalád.
Évről évre egyre több megrendelés érkezik, olyan partnerektől is, akik rendszeresen rendelnek, és az idén még a mennyiséget is emelték.
Olyan partnerektől, akik még soha nem rendeltek, és meglepő módon új megrendelőink is lettek, akiknél ez lett a belépő termék.

Mi ennek természetesen nagyon örülünk!

A gyártásokat igyekeztünk már tavasztól megkezdeni, hiszen nem tudhattuk előre, hogyan alakul a papírhelyzet, illetve az árak emelkedése ellen is hatékony lépés volt az előrehozott megrendelés, jelentős költségmegtakarítást is el lehetett érni.
Természetesen azok sem maradtak le az idei céges naptárak gyártásáról, akik csak most szeretnének rendelni, vagy akik még egy kicsit hezitálnak.

A teljes naptár palettát tudjuk kínálni.

A legjobb „társ” a mindennapokban

A klasszikus napi vagy heti bontású agendákat műbőr vagy egyéb kötésben ajánljuk.

Idén nagyon népszerűek a hagyományos kivitelű, keménytáblás, szivacsos megoldású, de teljesen egyedi grafikával, cégarculat szerinti borítóval ellátott agendák is.

Lógós, vagy nem?

A falinaptárak, speditőr naptárak, asztali naptárak, vagy könyöklős naptárak szintén változatos méretben, és kivitelben kaphatók. Az egyszerű céglogó feltüntetésen túl, a teljesen cégre szabott, felületnemesített eljárásokkal készült megoldások is választhatók.

Ezeknek a termékeknek az eredeti naptárfunkción túl dekorációs és marketing szerepük is van.

Hiszen az év 365 napján, 0-24 órában ott van az irodában, az asztalunkon, az orrunk előtt, és emlékeztet arra, akitől kaptuk.

Egyedi dizájnos megjelenés!

A naptárakat néhány apró ötlettel még inkább fel lehet dobni, lehet névre szóló, lehet akár idén novembertől, decembertől induló, így már azonnal használható, nem kell várni januárig.
Mivel nagyon sok gyártást előre hoztunk a partnereinknek, ezért a később rendelők is időben, még az év végi roham előtt megkaphatják a kész termékeket!

Munkatársaink a megfelelő megoldás kiválasztásában szívesen közreműködnek, valamint mintákat is tudnak mutatni.

Ha a naptárak mellé jó lenne még valami apró figyelmesség, reklámajándék, vagy logózott édesség természetesen ebben is segítségükre tudunk lenni!