Gyakori kérdés az éttermek, szállodák, kávézok esetében: hogyan tehető még emlékezetesebbé a vendégek számára a látogatás? Mitől lesz igazán egyedi egy vendéglátóhely megjelenése? Cikkünkben ezúttal ezekre a kérdésekre keressük a választ: olyan megoldásokat hoztunk, melyekkel kiemelkedhet a tömegből és igazán maradandó élményt nyújthat közönsége számára.

  1. Egyedi tapéta gyártás – készítsen fotófalat!

„Ha nem posztoltad, nem is történt meg!” – tartja a bölcs ősi mondás. Ha az Ön vendégei is fáradhatatlanul fotózkodnak a mennyei fogások fölött, vagy örökítik meg nyaralásukat, jó ötlet logóval ellátott fotófalat elhelyezni. Csak egy ütős, dekoratív grafikára van szüksége, amelyre érdemes az étterem, szálloda nevét, weboldalát, social media címeit is elhelyezni. Akár egész installációkat is létrehozhat, például egy világító cégfelirattal tovább növelheti a kúlság faktort. A közösségi médiában így virálisan terjedhet az elégedettség híre, amely további vendégeket hozhat.

Természetesen az egyedi tapéták és világító feliratok még számtalan más célra is felhasználhatóak – mondhatjuk, előbbinek csak az Ön kreativitása szabhat határt!

  1. Édes meglepetések

Bár nehéz mindenki ízlésének megfelelni, két dolgot biztosan mindenki szeret: az édességet, és az ingyen ajándékokat. E kettő csodás ötvözete a logózott cukorka és a minicsoki, melyek garantáltan nem lesznek biztonságban a recepciós pulton elhelyezve. A szobában, párnán hagyva is klasszikus ütőkártya, de akár ajándékkártyák, kuponok mellé adva is hatásos.

Eggyel kevésbé gasztronómiai, de hasznos ajándék (gondolva a diétázókra!) a logózott toll. Praktikus, sosincs belőle elég, és távozás után is tovább viszi vendéglátóhelye hírét.

A nyomtatható tapétákkal, világító feliratokkal és az édességekkel kapcsolatban az alábbi címen érdeklődhet: display@conint.hu

  1. Speciális szállodai termékek

Az egységes megjelenés tovább emeli vendégeiben a prémium érzést, így a legapróbb részletekre is érdemes odafigyelni. Szállodák számára a következő csomagot ajánljuk, természetesen egyedi grafikával, logóval ellátva:

  • mosatási lapok (önátírós lapokkal, fejben ragasztva)
  • széfhasználati útmutatók
  • regisztrációs lapok
  • szolgáltatásokat bemutató szórólapok (pl. wellness, animátor programok, stb.)
  • gratulációs, köszöntő kártyák (konferenciákra, nászutakra stb.)
  • kilincsre akasztható „ne zavarjon / takarítást kérek” kártyák
  • kulcskártyatokok
  • bőröndcímkék
  • különböző kiadványok: akár a szálloda történetét mutatná be, akár szolgáltatásait írná le bővebben (pl. kezelések, masszázsok, szabadidős tevékenységek), vagy a házirendet foglalná puhatáblás könyvbe
  • várakoztató-, megállítótábla
  • rollup

 

Szállodai nyomtatott termékeinkről itt kérhet bővebb információt: print@conint.hu