A megallitotabla.hu webáruházunkba még 2020 elején kerültek fel a Germstar kézfertőtlenítő termékei, melyek a vírus terjedése miatt hamarosan hiánytermékké is váltak. A kapacitások bővülésével az év végére már újra elérhetővé váltak.

Germstar – A professzionális védelem

Germstar egy professzionális fertőzés megelőzési rendszer, ezért év indításként szeretnék a Blogunk olvasóinak egy 10 %-os kedvezménnyel lehetővé tenni, hogy még több álló, asztali és fali indulócsomag megvásárlásával tegyék még biztonságosabbá, higiénikusabbá környezetüket, védjék a munkatársaikat, ügyfeleiket. Az akció február 26-ig érvényes. Ahogy a napi hírekben is hallhatjuk még sokáig jelen lesz a vírus a mindennapjainkban, ezért is fontos a megelőzés. A Germstar termékek érintés nélkül, cseppmentesen adagolják a fertőtlenítőszert.

Rendszeres használatával a fertőzési lánc közösségen belül megszakítható, alkoholos oldat, amely 99,9 %-os vírus-, gomba-, és baktériumölő hatású. Használata során speciális filmréteget képez a bőrön, és védelmet biztosít a kórokozók ellen. Nemcsak a koronavírus ellen, hanem az influenza ellen is hatásos, valamint nem szárítja ki a bőrt még gyakori használat mellett sem, nem allergén, gyermekek is használhatják.

germstar

Kapható kiszerelések

A termék 3 féle kiszerelésben (álló, asztali és fali) és többféle színben is elérhető, valamint számos területen alkalmazható: ipari, egészségügyi, sport, oktatási, irodai, közösségi és otthoni közegben is.

Állítható adagolási mennyiség 0,7 ml és 5 ml között.

Egy kézfertőtlenítő adagoló 0,7 ml-es adagolási beállításon ca. 1350 alkalomra elég, az adagolása cseppmentes, működése zajtalan, 4 db góliát elemmel működik, mely a csomag része.

Éljen a lehetőséggel, használja ki a kedvezményt és adjon nagyobb biztonságot a környezetének! További információért, kedvezményes ajánlatunkért keresse kollégánkat a sales@conint.hu címen.