Egy kiállításon való részvétel mindig pénzbe és időbe kerül. Éppen ezért, ha Ön kiállításra megy, tegye azt eredményesen! Készítsen olyan standot, ami mellett nem lehet érdektelenül elmenni, amit muszáj megnézni: ennek alapfeltételei a minőségi nyomtatás, a jól megválasztott reklámanyag-típusok és display termékek.

A kiállítási standok specialistái vagyunk, és készen állunk arra, hogy segítséget nyújtsunk a tökéletes stand kialakításához bármilyen költségkerethez igazítva. Termékpalettánk a grafikai tervezéstől a nyomdai munkákon át a reklámeszközök forgalmazásáig terjed, vagyis nálunk egy helyen megtalál mindent, amire a stand kialakításánál szüksége lehet. Bármely kiállítási standot a vállalkozása igényeihez igazítunk.

Állítsa meg a látogatókat a standjánál: nyomtatás, reklámanyagok, display termékek

A kiállítási stand lehetőséget ad arra, hogy a legjobb fényben tüntesse fel termékét, szolgáltatását. Egyedülálló esélyt arra, hogy a potenciális vásárlók interakcióba lépjenek a márkával, ezért fontos, hogy professzionális keretek között mutassa be. A személyes kontaktus főleg új vásárlók esetében fontos, mert a kihasználható a személyes meggyőzés ereje.

MIRE LESZ SZÜKSÉGEM A STANDOMON?

Nyomtatott reklámanyagok: szórólap, prospektus, plakát

Figyelemfelkeltő szórólapok nyomtatása

A gyorsan változó információk pl. akciók, új termékek megjelenítésére a szórólap a leghatékonyabb és leggazdaságosabb megoldás. Azonban vigyázat: a legtöbb szórólapra jóformán rá sem néznek, rögtön a kukába dobják! Sokéves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően érdekessé tudjuk tenni az üzenetét a célközönség számára, hogy úgy érezze, az Ön terméke, szolgáltatása a megoldás a problémájára.

Prospektus, katalógus nyomtatás

Cége, termékpalettája bővebb bemutatására a legmegfelelőbb nyomtatott reklámeszköz a prospektus vagy a katalógus. Hosszú távra készül, ezért minőségi nyomtatvány. Különböző nyomdatechnikai eljárásokkal tehetjük még figyelemfelkeltőbbé, elegánsabbá: dombornyomás, prégelés, formalakkozás, fóliázás.

Plakát nyomtatás

A plakát rövid és hosszútávú kommunikációra egyaránt alkalmas. Egyedi méretekben is elkészíthető, és a papírválaszték is széles. A nagy felületre való nyomtatás előnyeit kiválóan lehet kamatoztatni egy kiállításon.

Display termékek, egyedi grafikahordozók

Hogyan prezentálja nyomtatott reklámanyagait úgy, hogy minél több látogató érdeklődését felkeltse? Segítünk kiválasztani a stand méretéhez és az Ön temékéhez, szolgáltatásához leginkább illő grafikahordozókat.

Banner állvány

Könnyű szerkezet, egyszerű használat és szállítás. Gyorsan bevethető multifunkcionális reklámeszköz. A nyomat PVC ponyvára vagy textilre készül.

Roll up

Gazdaságos és elegáns megjelenést biztosítanak. A nyomat a testbe magától visszatekeredik, használatba helyezése pillanatok kérdése. Akár óriás nagyságban is rendelhető.

Sajtófal, pop up háttérfal

Remek lehetőséget kínál a fotózásra, videózásra. A nagy méretű grafika jobban érvényesül, de segítségével rácsempészheti a reklámját

Kínálópult

Az árubemutatók, kóstoltatók kiváló mobil reklámeszköze a promóciós vagy kínálópult, műanyag vagy alumínium kivitelben. Könnyű szerkezetű, egyszerűen felállítható, típustól függően dekorálható. Könnyen összeállítható, akár táskában hordozható kivitelben is.

Plakátkeret

Poszterek kihelyezésére alkalmas. Nagy előnye, hogy a nyomatok menet közben is cserélhetőek, ami nagyon jól jön egy többnapos kiállítás esetén (naponta változó akciók, kiemelt termékek cseréje).

Információs tábla, megállítótábla

Célja a figyelemfelkeltés és eligazítás. Rövid, tömör információval szolgál a közönségnek, amit azonnal el lehet olvasni. Minden kiállító vágya, hogy megtalálják. Könnyítse meg az ügyfelei, potenciális vásárlói dolgát!

Prospektustartó

Alumínium és fa prospektustartókra rendezve sokkal kelendőbbek lesznek a reklámanyagai. A prospektustartók többsége harmonikaszerűen összecsukható, így könnyű tárolni és szállítani.

Világító doboz

Az energiatakarékos LED világításnak köszönhetően a nyomatok még hangsúlyosabbak lesznek. Hatásos módja az üzenet kiemelésének, különösen jól jön a kiállítások reklámoktól zajos terében.

MI TÖRTÉNIK A KIÁLLÍTÁS UTÁN A DISPLAY TERMÉKEKKEL?

Türelmesen porosodnak majd a raktár egy elfekvő részében a következő kiállításig? Szó sincs róla! A display termékeket felhasználhatja az irodája, boltja, tárgyalóterme dekorálására, elhelyezheti a bejárat mellé, illetve kültéri display esetében az épület elé. A display termékek nem kell feltétlenül szezonálisak legyenek. Hasznosítsa őket egész évben!

+ Ha valami különlegesre vágyik

Lehet, hogy a látogatók szakmai okból vannak a kiállításon, de ez nem jelenti azt, hogy nemet mondanak egy kis szórakozásra. Kínáljon apró bonbonokat, csokoládékat, mert garantáltan jó hatással lesz a látogatókra. A reklámédesség előnye, hogy beragaszthatjuk egy papírkártyába, amelyen információkat tartalmaznak a cégről, így szórólapként is funkcionálnak.

Teljes stand – akár rövid határidővel

Legyen a rendezvény bármekkora kiállítási helyszínen, mi professzionális felszereléssel jó minőségben, kedvező áron készítjük el a kiállítási standját! A grafikai tervezéstől a nyomtatáson át a megvalósításig ránk bízhatja a teljes folyamatot. Minek pazarolná a saját és munkatársai értékes idejét arra, hogy standot tervezzenek, árajánlatokat kérjenek, számon tartsák a határidőket és koordinálják a munkálatokat? A Conint-Printnél teljes támogatást nyújtunk: egyszerre rendelkezünk az összes szakemberrel, géppel és tapasztalattal.

Szeretne részt venni a 2018 májusában megrendezendő Ipar Napjai kiállításon, de még sehogy sem áll az előkészületekkel? Adja le megrendelését április 15-ig, és mi megtervezzük a tökéletes standot! Grafikai tervezés, nyomtatás, display termékek: kérjen árajánlatot már ma a conint@conint.hu e-mail címen!