Visszavonhatatlanul itt a nyár, és vele együtt a fesztiválok, koncertek, szabadtéri rendezvények, céges rendezvények, céges csapatépítők szezonja. Kiváló lehetőség arra, hogy kapcsolatba lépjen potenciális ügyfeleivel! Egyetlen problémát kell csak megoldania: mit vigyen magával ezekre a rendezvényekre, ha ki akar tűnni a tömegből? A Conint-Print verhetetlen kombója a nyári szezonra: feltűnő reklámhordozók és minőségi nyomtatás.

Hatalmas tömeg és elképesztő siker: tervezés és nyomtatás a nyári rendezvények szolgálatában

Az évnek ebben a periódusában az emberek több időt töltenek a szabadban, a szabadtéri szórakozásé a főszerep.

Mit jelent ez az Ön vállalkozása számára?

  1. A figyelem felkeltése nyáron sem lesz könnyebb. Még feltűnőbb, még hatásosabb reklámhordozókat és nyomtatási megoldásokat kell válasszon, hiszen nagy valószínűséggel egy rendezvény forgatagában, gyerekeitől körülvéve kell megszólítsa a célközönségét.
  2. A legjobb eredmény eléréséhez minőségi szolgáltatást kell választania lehetőleg olyan cégtől, amelyik referenciákkal tudja bizonyítani, hogy megfelel az Ön elvárásainak.

Ideális reklámhordozók rendezvényszervezőknek, vendéglátóipari cégeknek

Kültéri display-ek

A szabadtéri reklám mindig is népszerű volt. Mára az óriásplakátokon és a bannereken túl rengeteg lehetőség van arra, hogy a cégét reklámozza: zászlók, molinók, rollupok, eligazító táblák. Kis befektetéssel rengeteg előnyre tehet szert.

A kültéri display-ek 4 legnagyobb előnye:

1. Elérés

A fejlett technológia és az internet korában hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy egy kültéri display üzenetét gyakorlatilag mindenki látja, aki elmegy mellette. Az interneten, a tévében a reklámok özönében nehéz érvényesülni, egy strandzászlót vagy rollupot azonban önkéntelenül is mindenki megnéz.

2. 24×7

Míg egy internetes vagy tévés hirdetés maximum pár másodpercig tart, a kültéri display órákon át kint marad, és megragadja az összes résztvevő figyelmét. Senki sem hagyhatja ki.

3. Megfizethető

A Conint-Print grafikailag igényes, tartós kültéri reklámhordozókat gyárt megfizethető áron. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a grafikai tervezéstől a digitális nyomtatásig. Egyszeri befektetéssel Ön kiváló minőségű reklámhordozót kap, amit később többször is felhasználhat majd.

4. Rugalmasság

A kültéri reklámhordozók bárhova kihelyezhetők. Válasszon olyan helyet, ahol a display maximálisan felhívja magára a figyelmet! A fesztiválozók önkéntelenül is elolvassák a feltűnő üzeneteket, így könnyedén átadható az alapinformáció a termékéről, szolgáltatásáról.

Kültéri reklámhordozóink tartós anyagból készülnek, ezért alkalmasak arra, hogy többször is felhasználja őket. Mivel a leggyakrabban kulcsfontosságú információkat hordoznak egy termékről, szolgáltatásról, a tartalmuk nem avul, bátran felhasználhatja őket a következő rendezvényen is.

Jól jön a standon: szórólap, plakát, street food tálca és társaik

Számtalan olyan reklámhordozó van, aminek nagy hasznát veszi majd a standon: egyrészt felkeltik a figyelmet, másrészt könnyedén terjesztheti a segítségükkel a cége elérhetőségét, weboldalát, vagy újabb vásárlásra ösztönözhet: szórólap, plakát, póló, street food tálca és tálcabetét.

Nálunk nemcsak a nyomtatást rendelheti meg, szakmai segítséget tudunk nyújtani a grafikai tervezés és a nyomdai előkészítés terén is.

Miért érdemes velünk terveztetni a reklámanyagait?

Ami csodásan mutat a számítógép képernyőjén, az a valóságban sokszor csalódást okoz. Ha mi tervezzük a reklámanyagait, akkor biztos lehet abban, hogy nem lesz félreértés a színekkel, a gyártással, a technológiával kapcsolatban. Mi tökéletesen alkalmazkodunk az Ön igényeihez, és garantálni tudjuk a minőségi végeredményt. A reklámja elegáns, figyelemfelkeltő és emlékezetes lesz: alkalmas arra, hogy átadja a vállalkozása üzenetét.

Döntsön a referenciáink alapján! Itt megnézhet párat korábbi munkáinkból>>

Belépőkártya, badge, karszalag

A nyári rendezvények, fesztiválok, koncertek elmaradhatatlan kellékei, amelyek a belépő ellenőrzésre használatosak. Minket viszont elsősorban azért érdekelnek, mert kiváló reklámeszközök! Sokféle típus és szín, nyomtatási eljárás közül lehet választani, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön igényeinek. Logó vagy rövid üzenet is kerülhet rá: a rendezvény összes résztvevőjét megszólítja vele! Kívánhat valaki ennél többet?

Ha ki akarja hozni a maximumot a nyári rendezvényekből, kérjen árajánlatot reklámhordozókra és nyomdai szolgáltatásokra (grafikai tervezés és digitális nyomtatás) a produkcio@conint.hu e-mail címen!