Új év, új naptár

Az Újév közeledtével minden háztartásban, munkahelyen szinte az elsők között szerepel egy új naptár beszerzése. Mindenki más méretet és külsőt preferál. Van, aki az egyszerű, letisztult fekete-fehér naptárakat szereti, míg mások a különböző motívumokkal vagy képekkel díszitett színesebb társait emeli le a boltok polcairól. Méretben is a nagy választéknak köszönhetően mindenki megtalálja azt, ami a leginkább elnyeri a tetszését a kis zsebnaptárokon keresztül az asztali és fali társaikon át az agendával, speditőr naptárral bezárólag.

Egyedi dizájn a naptárak terén is!

Egy cég számára fontos lehet az egyedi, dizájnos megjelenés főleg azért, mert sokszor az ajándéktárgy szerepét is betölti a toll, pendrive és más egyéb reklámtárgyak (vagy reklmámédességek) mellett. Ha nem akarjuk túlzásba vinni a naptárunk kinézetét, és a legegyszerűbb, fehér papíron fekete betűk és számok stílus mellett tesszük le a voksunkat, akkor sem árt, ha ellátjuk a saját logónkkal, cégünk emblémájával. Az ilyen jelentéktelennek tűnő apróságokkal is fel tudjuk hívni magunkra a figyelmet, ezáltal kitörve a középszerűségből és azt hangsúlyozva, hogy „Mi igenis odafigyelünk az apró részletekre is”.

A klasszikus asztali naptár

Az asztali naptár minden irodában megtalálható, hiába létezik rengeteg online alternatíva is. Egy átlagos irodai dolgozó munkanapja rutinszerűen azzal kezdődik, hogy bemegy a munkahelyére és az első meeting vagy napindító kávé előtt rápillant az asztalán lévő naptárra, hogy mik lesznek az aznapi teendői. Minden határidőhöz kötött feladatot ott tart számon, és ezen a COVID-19 miatt elterjedt home office sem változtatott. Azzal a különbséggel, hogy most már nem az irodai íróasztalon, hanem az otthonunkban tesszük ezt meg. Az egyedi naptáraink segítségével pedig a munkavállalóink otthonába is becsempészhetünk egy kis irodai hangulatot, hiszen egy dizájnos, egyedileg logózott naptárral minden nap találkozik majd a kollégánk.

Ahol a lógás megengedett – falinaptárak

Falinaptár esetén kicsit már más a helyzet. Méreteiből adódóan általában egy egész háztartás vagy iroda használja. Egy ilyen, a mindennapi életben gyakran használt tárgy esetén szükséges, hogy könnyen tisztítható borítást kapjon, hiszen nem csak egyéni használatra készül feltétlenül. Erre a legkézenfekvőbb megoldás a laminálás. Természetesen a falinaptárakat is el lehet látni a cég logójával. Egy gyakran kért, és szerintünk is látványos ötlet: a különböző hónapokban egyedi képek láthatóak a napok felett, melyek akár egy csapatépítő alatt, akár egy céges bulin készültek. Ezzel is erősíthetjük csapatunk hangulatát a mindennapokban.

Speditőr naptár

A speditőr naptár egy olyan kalendárium, aminél egy elektrosztatikus csúszka mozgatásával tudjuk megjelölni, hogy éppen a hónap melyik napjában vagyunk. Természetesen ez is laminálható, így biztosítva a kórokozók gyors és hatékony eltávolítását, valamint igény szerint testreszabható a külső megjelenése. Mindegyik naptárnál általánosságban elmondható, hogy nem tekintünk rá elhanyagolhatatlan irodai / háztartási kellékként, de mégis minden évben újabb és újabb darabokat veszünk.

A millió különböző stílusú határidőnapló, azaz agenda

A legérdekesebb és az üzleti életben legnagyobb jelentőséggel bíró naptár fajtát hagytuk a végére, ami nem más, mint a határidőnapló, azaz agenda. A megbeszélések, tárgyalások során szinte mindig ott helyezkedik el az asztalon a laptop és a telefon mellett. Ugyanúgy, ahogy egy szép okoseszközre, úgy egy jól megválasztott, esztétikus agendára is felfigyelnek az emberek. Számtalan módon testreszabható és akár a legjobb társunk is lehet a mindennapokban. A céglogó és az egyedi dizájn mellett lehet akár névre szóló is.

Ez nem csak szebbé varázsolja a határidőnaplónkat vagy agendánkat, de könnyebben meg lehet majd különböztetni, ha a munkahelyünkön, irodánkon belül több ugyan olyan kinézetű darab is fellehető. Továbbá, ha ajándékba szánjuk akkor ezzel is sokkal személyesebb, stílusosabb külsőt kölcsönözhetünk neki. Ezeket a céges naptárakat finom tapintású, masszív borítókkal készítik, változatos és gyönyörű színekben.

Több méretben is elérhető, elosztás tekintetében is találkozhatunk napi vagy heti beosztású, órákra vagy félórákra bontott napokkal. Magát a naptártestet is megtervezhetjük, vagy egyedi elképzelés alapján az előzék és az utózék is különlegessé, az egyéni felhasználás alapján a leghasznosabban kialakítható.

Minden napra jutna egy naptár

Láthatjuk, hogy hatalmas a kínálat, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb naptár fajtát és teljes mértékben személyre is szabhatja azokat. Nem csak a koronavírus világjárvány idején, hanem általánosságban is elmondható, hogy érdemes mérlegelni és a könnyen fertőtleníthető, tisztítható változatokat keresni ezen a téren is. Ha irodai kellékként tekintünk rájuk, a home office és a klasszikus irodai felállás esetében is praktikus eszköz marad továbbra is egy naptár.

Reklámédesség, az édesebb mindennapok támogatója

A céges ajándékok egyik részét az egyedi naptárak, másik részét pedig az egyedi reklámédességek töltik ki. Szinte minden finomság egyedivé tehető: csokoládék, desszertek, nyalókák, gumicukrok, cukorkák, szaloncukrok és más szezonális jellegű édességek is saját dizájnt kaphatnak. Tökéletes céges ajándékkiegészítő mindegyik verzió, főleg ha szeretnénk egy kis „ízt vinni” a mindennapokba.

Az ajándék csokoládét mindenki szereti

Lehet kerek, négyzetes, sokszög alakú vagy akár lyukas is. A csokoládé a reklámédességek egyik leggyakoribb képviselője. A csoki egy egyedi, logózott külsőt kap, melyre könnyen elhelyezhetjük a logó mellé az aktuális eseményünk nevét, mottónkat vagy egy vicces képet is akár. A B2B szektorban is használható céges ajándékként, így ügyfelünk is jó szájízzel fog visszaemlékezni ránk, amikor éppen a csokinkat majszolgatja.

A naptár a falról, a szaloncukor pedig a fáról lóghat

A reklámédességeink egyik sajátos formája a szaloncukor lehet. Mondhatjuk szezonális terméknek is, hiszen szinte mindenki a karácsonyi ünnepek közeledtével szerez be belőlük pár kilogrammot. A cégek is előszeretettel díszítik fel az irodát ilyenkor, így akár a munkatársaink, akár partnereink számára megfelelő ajándék lehet egy egyedi dobozos szaloncukor, melyre személyre szabott üzeneteket és képeket helyezhetünk el, ezzel is kicsit bensőségesebbé varázsolva a karácsonyi időszakot. További szezonális reklámédességeket is felhasználhatunk céges ajándékok gyanánt, így akár a húsvéti vagy szilveszteri időszakot is egyedibbé tehetjük.

Finomságok, egyedi kivitelben

Szinte bármilyen édesség, sós ropogtatni való kaphat saját megjelenést. Elegáns céges ajándékként, vagy vicces, munkatársainknak szánt meglepetésként is alkalmazhatjuk őket. A megszokott pendrive, toll és naptár mellé tökéletes kiegészítés még a reklámédességek ezen formája is. Egyrészt, a gyerekek is szívesebben kérnek és bontanak ki egy finom csokit, míg a felnőttek az üzlettel kapcsolatban elegyednek szóba egymással.

Másrészt, könnyen szállítható, nagy mennyiségben elkészíthető és minden eseményre felhasználható, így egyszerűen édesíthetjük meg a cégünk megjelenését, ilyen kreatív ajándékokkal. Ha szeretnél te is ilyen egyedi reklámédességekkel kitűnni a tömegből, akkor nézz szét weboldalunkon ide kattintva és válaszd ki, melyik édességgel varázsoljunk mosolyt az ügyfeleid vagy munkatársaid arcára.