Amikor egy potenciális vásárló meglátogat egy boltot vagy bemutatótermet – mert autót, bútort, esetleg egy farmert szeretne vásárolni –, akkor egy dologban biztosak lehetünk.

A vásárló azért látogatja meg a boltot, mert személyes tapasztalatot szeretne szerezni egy termék vagy szolgáltatás kapcsán. Ezért a bolt tulajdonosának olyan vásárlási élményt kell biztosítania, ami az alkalmi érdeklődőket fizető ügyfelekké változtatja. A vásárlást kellemes élménnyé változtatni igazi művészet, és ennek egyik remek eszköze a faldekoráció.

Faldekoráció gyorsan és költséghatékonyan: falmatrica és fotótapéta

A boltja, bemutatóterme (ide tartoznak az éttermek, kávézók, várótermek, rendelők, na és persze az irodák is) kialakításakor úgy kell gondolkodnia, mintha utazásra hívná a látogatóit. Végig kell vezetnie őket úgy, hogy kedvet kapjanak a termékéhez, szolgáltatásához. A faldekoráció szerves része a vendéglátásnak, hiszen a segítségével különböző hangulatokat termethet, vagy konkrét üzeneteket is átadhat.

A falmatrica és a fotótapéta olyan faldekoráció, ami költséghatékony módon tud egyedi lenni.

Legyen gyakorlatias

Ez a faldekoráció annyira egyszerű, hogy bárki, bárhol percek alatt megvalósíthatja. Csak le kell választani a matrica hátlapját, és felsimítani a falra. Természetesen a nagyobb méretű darabok esetén jól jön egy gyakorlott kéz, de a munka így is mellőz minden felfordulást.

Ha ehhez hasonló hatást szeretne elérni falfestés segítségével, keresni kellene egy művészt, időpontot egyeztetni vele, akár heteket várni, majd rendelkezésére bocsájtani a helyiséget. A művész honoráriumához hozzáadódik még a festékek, kiegészítők költsége.

Nem is beszélve egy komplett festésről, ami napokig tartó felfordulást jelent: először mindent összepakolni, aztán várni, amíg a festőcsapat végez, hogy neki lehessen állni a takarításnak.

Új szezon, új üzenet

Mit szólna hozzá, ha szezononként fel tudná újítani a boltját, anélkül, hogy napokra szabadságra küldje a csapatát, és persze anélkül, hogy mélyen a zsebébe kellene nyúlnia? A gyakran változó, a trendeket követő boltberendezések lenyűgözik a vásárlókat. Igazíthatja a boltja arculatát az évszakhoz, a közelgő ünnephez, de a hónap akcióját is hirdetheti, garantáltan fel fognak figyelni rá! A falon kívül megtapadnak más felületeken is: használhatja a polcokon, a pulton, az ajtón is.

Lepje meg őket

Mindenki szereti a meglepetéseket, ezalól az Ön ügyfelei sem kivételek. A meglepetés nem feltétlenül jelent tárgyi ajándékot: szeretünk változatos helyszíneken vásárolni, enni vagy tárgyalni. A jól megtervezett dekoráció befolyással van az érzelmekre, ezért az adott szituációtól függő, előre nem tervezett impulzusvásárlások okozója lehet.

Használja ki a faldekoráció vásárlószerző erejét, kérjen árajánlatot egyedi falmatricára vagy fotótapétára a produkcio@conint.hu e-mail címen!