Év végi ajándékozás – ilyenkor? Hát persze, hiszen már jócskán benne vagyunk az év második felében! Még nem indult be a karácsonyi szezon és a vele járó őrületes hajtás, pontosan ezért érdemes már most kiválasztani a karácsonyi és újévi reklámajándékokat, köszönőajándékokat, amiket ügyfeleinknek, kollégáinknak szánunk.

A nagy kérdés csupán az, mi legyen a kiválasztott ajándék?

Mielőtt beköszönt a karácsonyi hajrá… Bemutatjuk a legsikeresebb reklámajándékokat

A céges karácsonyi ajándék kiválasztása mindig sok fejtörést okoz. Egyrészt legyen stílusos, másrészt ne az legyen, ami tavaly volt, harmadrészt jó lenne valami praktikus… Persze le lehet tudni az egészet egy elektronikus üdvözlőlappal is, de a hatás korántsem lesz azonos. Egy jó üzleti vagy munkatársi kapcsolat ugyanis a figyelmességen és egymás elismerésén alapul.

Összeválogattuk azokat a reklámajándékokat, amelyek egyszerűek és hatásosak,

1. Ünnepi, a cégre jellemző és… édes! Logózott csokik, szaloncukrok és cukorkák

A 4g-os és 20g-os mini csokik, illetve cukorkák egyedi, logózott csomagolásban az érzékek világát szólítják meg. A reklámédességet kísérőkártyára ragaszthatjuk, így pár soros üdvözlést vagy köszönetet, cégünkről infókat, logónkat is elhelyezhetünk a finomság mellett. Így nem csak a megajándékozott fogja élvezni a figyelmességet, de az ajándékozó is jól jár vele, hiszen egy kalap alatt a vállalkozását is népszerűsítette.

Édes reklámajándék: logózott csokik, szaloncukrok és cukorkák

A desszertek, dobozos csokoládék, finomságok igényes céges ajándékok, amelyek erősítik az üzleti és személyes kapcsolatokat. Különböző ízesítésű szaloncukrokat választhat, és a csomagolási formát is a cég profiljához igazíthatjuk:

    • egyedi, logózott csomagolás
    • egyedi díszdoboz
    • organza tasak

Reklámajándék: szaloncukor
Figyelemfelkeltő megoldás a csoki „pénztárca” csomagolásban:

Reklámajándék: csokoládé pénztárca csomagolásban

Bővebb információk és további ötletek a www.reklamedesseg.com oldalon!

2. Az igényesség egyik apró, de hatásos megnyilvánulása: karácsonyi céges képeslap és üdvözlőkártya

A kreatív és dizájnos papíralapú képeslap ma már ritkaságszámba megy. Éppen ezért tud figyelemfelkeltő lenni, és könnyen kiemeli a cégét a vállalkozások tömegéből. Olyan pozitív tulajdonságokat sugall, mint a részletekre való odafigyelés, a minőség előnyben részesítése vagy éppen a professzionalizmus.

A képeslapokat, üdvözlőkártyákat digitális nyomtatással perszonalizálhatjuk is, minden ügyfélnek névre szóló, vagy akár egyedi grafikával ellátott képeslapot küldhet. A kísérőkártyákra pár kedves szót nyomtathatunk az ajándék méltó kiegészítéseként.

A különleges alkalmakhoz különleges papírt is választhat képeslapjaihoz, kísérőkártyáihoz.

3. Az idei év sikereit ismételjük meg jövőre is: naptárak

Az újévi jókívánságok méltó kísérőajándéka a naptár.

Falinaptár

Saját képekből összeválogatva személyre szóló praktikus ajándéknak is kiváló. A naptárfunkció mellett iroda- és faldekoráció is lehet.

Asztali könyöklő

Olyan naptár, amire jegyzetelni, ötletelni is lehet. Kollégáknak, ügyfeleknek egyaránt hasznos reklámajándék. Remek irodai kiegészítő, sokak számára nélkülözhetetlen!

Kártyanaptár

Praktikus méretének köszönhetően mindig kéznél van, zsebben/táskában is elfér. Az egyik oldalon naptár, másik oldal reklámfelületként használható: céges infók, elérhetőségek, weboldal kerülhet rá. Nagy előnye, hogy például recepciós pultra kihelyezve ügyfelek, vendégek elvehetik, így egész évben „szem előtt lehetünk”.

Ön melyik reklámajándékot tartja a legcélravezetőbbnek? Ha kérdése van, vagy árajánlatot szeretne, keressen minket a nyomda@conint.hu e-mail címen!