Szájmaszkok

A számos közösségi helyszínen kötelezően vagy erősen ajánlottan használatos szájmaszkból a Conint-Print Kft. eldobható és mosás után többször használatos változatot is forgalmaz.

Az orvosi/műtős maszkból a háromrétegű, egyszerű, a kategóriájában kényelmesnek mondható viselet huszasával csomagolt, 100 darabtól rendelhető.

100-500 db – 396,- Ft + ÁFA/db

501-2500 db – 350,- Ft + ÁFA/db

2501 db-tól: 325,- Ft + ÁFA/db

A napi tevékenységünk során mi is ezt használjuk.

http://www.megallitotabla.hu/Orvosi/mutos-maszk

A többször használható higiéniai maszk előnye a moshatóság, így hosszú távon is védelmet biztosít. 60 fokon, praktikusan mosógépben, mosószer használatával kezelendő, így több példány cserélésével hónapokig használható a védekezésre.

A jó minőségű alapanyagból készült termék ára 1 440,- Ft + ÁFA, és ötös egységcsomagban érhető el.

http://www.megallitotabla.hu/Tobbszor-hasznalhato-higieniai-maszk

 

Arcvédő pajzs

Vannak olyan munkahelyek, ahol a szájmaszk használta nem elégséges. A védelem fokozására javasoljuk a tisztítható, fertőtleníthető arcpajzsot, ami 0,5 mm-es víztiszta anyagból készül, állítható fejpánt tartja a helyén, könnyű, és alatta a szemüveg és a szájmaszk is elfér.

25 darabnál 990,- Ft + ÁFA az egyenkénti ár, nagyobb mennyiségnél sávosan csökken a tarifa.

http://www.megallitotabla.hu/Arcvedo-pajzs

 

Információs eszközök

A távolságtartás szükségességére, a vevőikkel, látogatóinkkal szemben támasztott higiéniai elvárásokra felhívhatja a figyelmet a Conint-Print Kft. által forgalmazott és gyártott termékekkel.

A padlómatrica kijelöli a biztonságos távolságot, és egyedi szövegezéssel, fotókkal termékeire, szolgáltatásaira, a fontosnak tartott üzeneteinek továbbítására is tökéletes. A tartós (akár fél évre is megfelelő), de bármikor visszaszedhető padlómatricát bármilyen méretben kinyomtatjuk, és igény esetén a kihelyezést az egész ország területén vállaljuk. (Dekoratőreink természetesen szájmaszkban, kesztyűben dolgoznak.) Kulcsrakész megoldás: ha kéri, a grafikát megtervezzük, legyártjuk, és az installálást is elvégezzük. E terméket a szokásos, békebeli árszinten kínáljuk – az egyedi elképzelések megvalósításához kérjen ajánlatot.

Az állványos információs tábla praktikus eszköz, a bejáratnál, ügyféltérben, üzletben elhelyezve tájékoztatást ad a területen elvárt, tanácsolt viselkedésre. Az információhordozó cserélhető A4-es vagy A3-as lap – ezt szívesen legyártjuk és együtt szállítjuk a termékkel, de egy irodai nyomtatón is elkészíthető az ív. Az információs tábla késztermék, nettó 13 000,- forinttól elérhető kínálatunkban.

Pultok vízszintes vagy függőleges felületein, kirakaton, de bárhol az üzletben, ügyféltérben elhelyezhető az alkalmazottjai, kollégái által is kihelyezhető, majd amikor már nem lesz szükség rá, eltávolítható easy dot matrica. Funkciója kombinált: informál, termékre (vagy netán annak hiányára – lásd a patikák ajtajára ragasztott papírlapokon, hogy mi nem kapható, ezekért be se térjen a kedves vásárló) hívja fel a figyelmet, és a fertőzésveszély elleni viselkedésmódra is tanácsokat adhat. A könnyen visszaszedhető matrica is régóta ajánlott termékünk – az egyedi méretezés miatt egyedi ajánlatot készítünk.

 

Kérjük, a mindenkori készletekről érdeklődjön kollégáinknál!